Sari la continut

CHESTIONAR de performanta operationala
Completeaza CHESTIONARUL ... mai multe>>

Fonduri Proiecte Europene

« Înapoi

COMUNICAT 28 IULIE 2015

 

COMUNICAT

 

Președintele A.N.R.M.A.P., dl. Bogdan-Paul Dobrin, a participat anul acesta alături de mai mulți oficiali europeni, printre care și șeful Departamentului de Prevenţie a Fraudelor din cadrul Oficiului de Luptă Antifraudă (OLAF), domnul Tamas Ivan Kovacs, la seminarul internațional având ca temă „Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri structurale şi de investiţii în noile state membre", organizat la București, de Institutul pentru Politici Publice (IPP) cu sprijinul Comisiei Europene - Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).

La eveniment au fost prezenți și reprezentanţi din conducerea tuturor autorităţilor româneşti cu atribuţii în domeniul managementului dar şi controlul utilizării resurselor europene nerambursabile.

Obiectivul acestui program îl reprezintă prevenirea neregulilor/fraudelor în proiecte cu finanțare din fonduri europene, acesta venind în sprijinul tuturor beneficiarilor de proiecte in viitorul exercițiu financiar al UE 2014 -2020. 

În urma acestui seminar au fost realizate o serie de materiale cu privire la programul Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri structurale şi de investiţii în noile state membre, mai multe informații pot fi obținute accesând următoarele link-uri:

Conținutul materialelor menționate mai sus nu reprezintă poziția oficială a A.N.R.M.A.P. sau a Guvernului României.

Compartimentul Strategie și Comunicare

28 Iulie 2015

Descarca Documentul